uTrader beoordeling

utrader Overzicht

uTrader heeft de markt binaire opties in 2011 ingevoerd en is over het algemeen gericht op het Russisch sprekende klantensegment. In die periode heeft uTrader een unieke ervaring en een sterke positie in de lijn van de beste online brokers in de markt verworven. Een paar jaar geleden, uTrader begon het uitbreiden van het gebruik van de ruimtes en opende het Engels en Pools platform versies, samen met Engels en Pools bureau in de client support afdeling forex opinie.

uTrader beoordeling

Handel

uTrader biedt uitbetalingen tot 85% op de reguliere opties en maximaal 650% op high-yield Turbo Options.There is ook een bonus systeem dat kansen om hoge winsten met Binaire Opties en verzekering te krijgen vergroot, waarmee je de handel met meer vertrouwen. Met alle analytische en educatief materiaal handel op uTrader is eenvoudig voor ervaren traders, als voor beginners die begeleiding bij hun eerste stappen op de financiële markten nodig.

Platform

Trading met uTrader is zeer comfortabel als het platform, die door SpotOption is zeer goed ontworpen en informatief. U kunt alle deal informatie op één plek te zien en eenvoudig te bladeren door alle platform functies, te beginnen met de inventaris en 5 optietypen en eindigend met de open en gesloten posities op de account van uw handelaar. De 5 optie types zijn: Classic Binaire Opties, Turbo Opties (30/60/120/300-seconde verstrijken keer), Long-Term Options (met het verstrijken tijd tot een paar maanden), One Touch en Pairs. Elk type optie voert een lijst met speciale functies die verklaard kan worden door uw persoonlijke manager indien nodig. We raden ook aan een goede makelaar die BDSwiss.

 

Accounts

Er zijn maar weinig soorten accounts die u kunt kiezen uit. Ze variëren vanaf het begin rekening met een minimale storting van $ 300, een VIP account met een minimale storting van $ 25 000. Elke account biedt een aantal extra diensten die omvatten, zoals bijstand van een persoonlijk financieel analist bij het bouwen van uw aandelenportefeuille en strategie, trading geschiedenis reviews, enz. Overwegen het kiezen van het type account die past bij uw behoeften en doelstellingen van de beste en de uTrader managers zorg ervoor dat je alle voordelen van uw ervaring met de handel.

Bonus Aanbiedingen

uTrader biedt een flexibel bonussysteem. De bonus bedrag is afhankelijk van de borgsom en is altijd met een persoonlijke manager die gaat werken met u in het begin van uw ervaring met uTrader besproken. De welkomstbonus is ook afhankelijk van de manier waarop u van plan bent om uw handel te beginnen en hoe meer je stort, hoe hoger de bonus som.

Applicatie voor de mobiele telefoon

De uTrader trading platform is online beschikbaar zonder de noodzaak om software te downloaden naar uw computer. Het is toegankelijk in elke browser op je desktop computer of mobiel apparaat met internetverbinding. Maar degenen die de handel liever on-the-go, kan de mobiele versie van de trading platform dat beschikbaar is voor IOS en Android-gebruikers door middel van App Store en Google Play is te downloaden. De mobiele versie draagt alle kenmerken van het online platform, en u kunt alle activa en optietypen dat je kunt de handel op de website te verhandelen.

Leerzaam Middelen

uTrader doet er alles aan om te zorgen voor zijn klanten de beste ervaring met de handel, en dat wordt ook weerspiegeld in de educatieve middelen. Er zijn E-books, video lessen en tutorials als voor de nieuwe handelaren, als voor de meer ervaren traders die willen leren geavanceerde technische analyse en strategies.uTrader biedt professionele analytische en dagelijkse markt nieuws dat zal u helpen volg de tendencies.There is signalen van een dienst die signalen stuurt naar uw mobiele telefoon en e-mail om u te helpen u op de hoogte te blijven en de juiste beslissingen nemen.

Klantenservice

De afdeling Customer Care werkt 24/7 en is beschikbaar via Skype, online chat, e-mail of phone.The uiterst professionele managers zijn altijd blij om al uw vragen te beantwoorden en begeleiden u door het handelsproces als u last heeft problemen. Ze spreken Engels, Russisch en Pools talen.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een stabiele en gereguleerde makelaar met grote customer care, hoge bonussen en uitbetalingen, snelste opnames, die u een kans om de handel op een geavanceerde en eenvoudig te gebruiken platform geeft, uTrader is uw definitieve keuze. De verscheidenheid van meer dan 120 activa zullen trading leuk en winstgevend te maken. Aarzel niet om uTrader kiezen als een van de beste in de markt.